Méér dan een school – BONI 100 jaar

Houd deze pagina in de gaten tijdens het lustrumjaar: je vindt hier extra informatie bij het boek!

Boni360 – Terug naar de schoolbanken

Het Boni is een plek waar je minimaal 5 jaar van je leven hebt rondgelopen. Hoe gaaf zou het zijn om weer een keer terug te gaan? Je zult merken dat als je weer in de schoolbanken zit, in de gymzaal staat of door de kantine wandelt ook veel herinneringen opeens terugkomen.

Via het Boni360 project is dit nu mogelijk! Vlak voor de start van de verbouwing is de school vastgelegd in een serie van ruim 350 rondkijkfoto’s. Een groep van leerlingen, oud-leerlingen, docenten en medewerkers zijn dagen in de weer geweest om ieder hoekje van de school te vangen. Hierna is als onderdeel van een profielwerkstuk van Lot en Luna een digital model gemaakt. Klik hieronder om de virtuele school te bezoeken: misschien ontdek je wel een plek waar je tijdens jouw jaren op het Boni niet eens wist dat deze er was!

De werking is eenvoudig: als je op onderstaande afbeelding klikt opent de virtuele school. Klik daarna op de pijlen om door de school te wandelen!

start boni360 virtuele tour
Klik op de foto om te beginnen

Kijken naar de toekomst

Sinds 2020 wordt er gebouwd aan het Boni. Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van het ontwerp van de nieuwe school.