Wat is er mooier dan Parijs…

Al spittend in mijn nostalgiedoos vond ik ook veel foto’s van de reis van een week naar Parijs. Het ging om de klassen 4-MMS en 4-HBS. 
Wij zijn in een bus naar Parijs gereden en kwamen ‘s avonds aan in het Bois de Boulogne op de camping. 
Het regende pijpenstelen en in dat weer moesten wij onze tenten opzetten. Ik had met een paar vriendinnen een bungalowtent, die wij natuurlijk nog nooit hadden opgezet. We hebben zeker een uur staan stoeien met het buizenframe, voor het werkelijk op een tent leek. En dat leverde een hilarisch gebeuren op. De leraren die als begeleiding meegingen waren mevr. Huisman lerares Duits en dhr. Hazelzet leraar Frans. Het werd een interessante week, waarin we veel hebben gezien en verder werd het erg laat alle avonden en lag niet ieder in zijn of haar eigen tent. Na die week met veel lol en zeer weinig slaap heb ik thuis 2 dagen moeten bijkomen weet ik nog. 

Mirjam Verhoef de Wijk, eindexamen 1967